Michelin banden - kies duurzame / goede kwaliteit autobanden van Michelin

Michelin autobanden krijgen al jaar en dag prima beoordelingen met betrekking tot kwaliteit en levensduur van de banden. Bij veel autofabrikanten zijn Michelin banden door de perfecte afstemming van de banden op de auto een van de meest toonaangevende merken. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden heeft dit merk zijn betrouwbaarheid bewezen. Daarnaast heeft het merk de meeste titels in de Formule 1 en de 24 uur van Le Mans in de wacht gesleept.

Niet alleen kiest u dus voor kwaliteit en duurzaamheid maar met Michelin OnWay maakt u gebruik van een unieke servicedienst, buiten de BeNeLux, in heel Europa, 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar. Zij verlenen service bij bandenpech, geven garantie op coverbanden en ook SOS route informatie zodat u zelfs in de meest ongunstige omstandigheden de route nog weet.

Langer genieten van een band

Als u ook langer wilt genieten van uw autobanden dan is het wel verstandig om voor Michelin te kiezen. Gemiddeld bijhaald het merk een levensduur ten opzichte van verwachting van 90 procent. Hetzelfde percentage geldt ook voor de hantering van de band (het sturen op de weg) en de geluidsproductie. Dit betekend dat deze banden dus niet alleen stiller zijn dan de gemiddelde band maar ook langer mee gaan dan gemiddeld.

 

Met michelin autobanden kiest u niet alleen voor duurzaamheid, langere levensduur maar ook voor hogere veiligheid op de weg (ook bij een nat wegdek) en stukken minder lawaai op de weg.

Weet je niet welke autobanden bij je auto passen?
Kijk dan aan de zijkant van je huidige banden voor de maat.

Veiliger op weg

Niet alleen staat Michelin bekend als het bandenmerk voor veiligheid (onder andere op nat wegdek), betrouwbaarheid maar natuurlijk ook vanwege de grote bijdrage aan de verkeersveiligheid. Als u ook meer rijplezier wilt beleven, wilt genieten van voortdurende innovatie en de gevolgen daarvan dan is het verstandig dat u voor dit bandenmerk kiest. Ook dragen Michelin banden nog eens extra bij aan hogere veiligheid, langere levensduur, waarborgt kwaliteit en duurzaamheid en zorgt in het algemeen voor minder gezeur op weg. U kunt dus ook genieten van de voordelen die dit bandenmerk te bieden heeft. Profiteer daar vandaag nog van!

Stille michelin autobanden zijn:

  • Zomerbanden van de Primacy HP reeks
  • Winterbanden van de Primacy HP reeks
  • All-roundbanden van de Primacy HP reeks
  • SUV banden van de Primacy HP reeks

Kies je voor kwaliteit en zekerheid?
Bezoek dan de website van Michelin banden